Cursus Je bent waardevol

CURSUS JE BENT WAARDEVOL

Je bent waardevol omdat God je heeft gemaakt.

DOE MEE MET DEZE UNIEKE CURSUS EN ONTDEK HOE WAARDEVOL JE BENT.

 • Denk jij vanuit een negatief zelfbeeld en wil je dit aanpakken?
 • Denk jij vanuit een positief zelfbeeld en wil jij graag groeien?

Je waardevol voelen is een groot geschenk. Je bént waardevol, omdat je in liefde bent geschapen door de almachtige God, die graag jouw Vader wil zijn. Toch weten veel vrouwen zich regelmatig niet geliefd en waardevol.

Jezus gaf ons het grote gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf. Maar vooral dat 'als jezelf' vinden veel vrouwen moeilijk om in de praktijk te brengen. Waarom?

God lief hebben boven alles, betekent dat Hij het centrum is van je leven. Dat geeft je een bodem onder je voeten. Letterlijk de rots van je bestaan. Ten diepste kunnen wij namelijk niet echt van onszelf houden. Door je ogen van jezelf af te halen, en te leren kijken hoe God je liefheeft, open je de mogelijkheid om je geliefd en waardevol te voelen. Vanuit deze zekerheid mag je Gods liefde uitdelen aan de mensen om je heen.

Om hierin te groeien nodigen wij je graag uit voor deze unieke cursus van 8 bijeenkomsten over eigenwaarde en zelfbeeld.

Samen op weg, terwijl jij actief werkt aan wat voor jou belangrijk is:

 • Je ontdekt hoe een negatief zelfbeeld kan ontstaan
 • Je weet hoe je naar een gezond, op Gods liefde gebaseerd, zelfbeeld kunt groeien
 • Je beseft hoe waardevol je bent

De cursus is inclusief 2 keer een telefonisch coachgesprek van 30 minuten.

Want Ú hebt mijn nieren geschapen,

mij in de schoot van mijn moeder geweven.

  Ik loof U omdat ik ontzagwekkend wonderlijk gemaakt ben; 

wonderlijk zijn Uw werken, mijn ziel weet dat zeer goed.

PSALM 139: 13-14

TotalBalance coaches Harmi Holthuijsen en Reinske Reekers leiden de cursus. Beide hebben veel ervaring met het begeleiden van vrouwen met een negatief zelfbeeld.

Harmi coacht en begeleidt vrouwen, kinderen en jongeren om weer in verbinding met zichzelf en hun omgeving te komen (www.dutchassist.nl).

Reinske coacht vrouwen die onrust ervaren en zoeken naar innerlijke rust, een sterkere identiteit en een vreugdevol leven (praktijkchara.nl).

Kortom, gun jezelf deze kans en meld je snel aan.

Je bent het waard.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De cursus vindt plaats in een vertrouwelijke en veilige setting van ongeveer 12 vrouwen.

Aan het hand van het boek 'Je bent waardevol' van Carianne Ros doorlopen we op een praktische en creatieve manier de volgende stappen:

 1. Zelfbeeld
 2. Gebroken dromen
 3. Gevangen in je gedachten
 4. Het juk van verslavingen
 5. Leven vanuit Gods liefde
 6. Bevrijd van je angsten
 7. Sta op en schitter

Je haalt het meeste uit de cursus als je voor elke bijeenkomst steeds het aangegeven hoofdstuk uit het boek leest en de bijbehorende vragen voor jezelf beantwoordt.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdagavond.

Data: wekelijks vanaf 2 oktober 2024 (m.u.v. de herfstvakantie)

Locatie: De Herikon in Putten

Tijdstip: 19.45-21.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur met koffie & thee.

Kosten: 147 euro

Wat zit er allemaal bij de cursusprijs inbegrepen? Koffie, thee, iets lekkers, alle benodigde materialen en het boek Je bent waardevol van Carianne Ros (dit boek ontvang je op de eerste bijeenkomst). En 2 keer een telefonisch coachgesprek van 30 minuten (afspraak in overleg).

Na aanmelding krijg je een factuur. Na betaling is je aanmelding definitief. Het is fijn als je alle bijeenkomsten aanwezig kunt zijn, maar mocht dit een probleem zijn dan horen we het graag.

MELD JE AAN

Verlang jij te groeien naar een positief zelfbeeld? En dat niet alleen, maar verlang je vooral te gaan ontdekken hoe God naar jou kijkt? Niet alleen met je hoofd, maar dat je dit ook echt gaat ervaren in je hart?

Doe mee met deze unieke, en bovenal gezellige cursus. Ontmoet andere vrouwen en ontdek hoe waardevol je bent, zodat jij weer kunt gaan stralen.

Meld je aan voor 1 september. Bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

Scroll naar boven