Coaching van coaches

Begeleiding van TotalBalance-coaches

Als (toekomstig) christencoach of pastoraal werker wil je graag groeien en je (verder) ontwikkelen op jouw vakgebied. Jouw hart ligt bij het begeleiden van mensen en je wilt dat doen vanuit Bijbelse principes. Om die reden volg je een coachtraining van TotalBalance.

Je voelt van binnen dat het goed is om deze stap te zetten, toch voel je je nog wat onrustig of onzeker. Je vraagt je af of jij er wel echt klaar voor bent. Misschien zijn er toch nog dingen waar je wat mee moet. Tegelijk ben je enthousiast en nieuwsgierig naar wat komen gaat.

Versterk je identiteit als christencoach

Waar jij ook staat in jouw proces, je mag er zijn. Je hebt heel wat te bieden. Als onderdeel van jouw opleiding word je ook zelf gecoacht door een ervaren TotalBalance coach.

Tijdens deze uren ‘eigen coaching’ kijken we wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen tot coach of pastoraal werker en wat er eventueel nog in de weg zit. Juist als coach is het zo belangrijk dat jij jouw levensverhaal en patronen kent en jouw emoties verwerkt, zodat deze jou niet meer belemmeren in jouw gesprekken.

Een ander voordeel van zelf gecoacht worden is dat je ook zelf ervaring opdoet met de TotalBalance methode. En je krijgt een inkijkje hoe coaching eruit kan zien.

Dit alles, zodat jij vanuit een sterkere identiteit, ontspannen en vol vreugde de toekomst tegemoet kunt gaan.

Jij

bent een

boom die groeit.

Jij mag bloeien en

vruchtdragen.

OVER PRAKTIJK CHARA

Ik heb inmiddels verschillende coaches binnen TotalBalance mogen begeleiden en ik geniet ervan om samen het proces aan te gaan.

Als coach of pastoraal werker ben jij je eigen instrument. Je kunt alleen uitdelen van wat je zelf hebt ontvangen en geleerd. Daarom vind ik deze uren eigen coaching ook zo waardevol. Er is altijd iets waarin je verder kunt groeien.

Soms heb je zelf ook nog gebieden in je leven waarin heling nodig is. Dat is helemaal niet erg, zolang je bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan. Doordat ik zelf ook de TotalBalance opleidingen heb gedaan, weet ik hoe het is om dit te ervaren.

Het is dan ook mijn missie dat jij als christencoach straks vanuit een sterkere identiteit verder op weg kunt gaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Over coaching voor coaches

Afhankelijk welke opleiding je volgt, word je gecoacht op specifieke onderdelen van de TotalBalance methode en/of op een eigen thema.

Het aantal uren dat je verplicht moet volgen staat bij je opleidingseisen, doorgaans zo’n 2-6 uur. Deze uren zitten bij je opleiding inbegrepen.

Soms blijkt tijdens de coaching dat er meer nodig is. Het is altijd mogelijk om bij mij extra uren coaching af te nemen. Dat gaat dan tegen het reguliere tarief.

Voordat we samen het coachingstraject aangaan, hebben we een kennismakingsgesprek per telefoon of online. In dit gesprek bespreken we jouw vragen en verwachtingen en kijken we of een klik hebben. Wanneer je besluit verder te gaan, spreken we een eerste gesprek af.

In principe neem je je eigen werkboek mee, maar het is ook mogelijk om er bij mij een aan te schaffen.

REVIEWS

REVIEW

"Vanwege het volgen van de opleiding van TotalBalance kwam ik bij Reinske als seniorcoach. Zij coachte mij in het onderdeel van het verwerken van je verleden. Ik voelde me veilig bij haar om specifieke dingen te delen.

Door de vragen die ze stelde en het samen in gebed gaan en God daarin toelaten kan ik nu zeggen dat dit voor mij betekenisvol is geweest. Stukjes verborgen pijn mochten genezen, evenals het doorzien van patronen die daaruit waren voortgekomen. Deze kan ik nu veranderen. Dat is vreugde."
C, 62 jaar

REVIEW 2

"Reinske is een lieve coach met inzicht en wijsheid en weet zelf goed waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd en ze heeft mij verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en als coach in opleiding.

Ik heb meer lucht gekregen en het leven voelt lichter, en ik ken mezelf nu veel beter. Een waardevolle periode waar ik met dankbaarheid op terugkijk!"

M, 53 jaar

REVIEW 3

"Ik heb het als zeer prettig ervaren om gesprekken met Reinske te voeren. Ze luistert aandachtig en weet precies de zere plek aan te raken.

Ik heb een beter Gods besef gekregen. In wie ik ben in Christus en Christus in mij. Dat maakt dat ik gegroeid ben. Heel dankbaar voor deze ervaring."

J, 48 jaar

previous arrow
next arrow

NEEM CONTACT OP

Zoek je een ervaren TotalBalance coach? Verlang je naar groei, rust en zelfvertrouwen? Ben je bereid daarbij eerlijk naar jezelf te kijken?

Zet dan nu de eerste stap voor een gratis kennismaking.

Scroll naar boven