Persoonlijke coaching

VAN ONRUST NAAR VREUGDE

Je hebt het gevoel dat het niet lekker loopt in je leven. Je voelt je onrustig, gespannen, overprikkeld of moe. Er zijn veel dingen die je bezighouden. Praktische vragen, zoals hoe je het hoofd kan bieden aan alles wat op je afkomt. Maar ook diepere vragen over het leven en jouw doel daarin, en over God.

Ook kun je worstelen met vervelende dingen van vroeger. Maar wat schiet je daarmee op? Je probeert jezelf er doorheen te bijten. Gewoon doorgaan met de dingen die je doet: werk, opleiding, de mensen om je heen, de kerk. Maar in alle eerlijkheid valt het je best zwaar.

Regelmatig voel je jezelf tekortschieten, naar jezelf, anderen en God. Steeds vaker vraag je je af of je wel met de juiste dingen bezig bent. Is dit wel echt waar je blij van wordt, is dit het leven waar je voor gemaakt bent? Of kan het anders?

Op weg naar een vreugdevol leven

Wanneer je leeft in verbinding met jezelf, anderen, God, geeft dat innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je bent zoals je bent bedoeld en komt tot je bestemming. Je ervaart zin en vreugde in het leven.

Maar soms gaat het leven anders en raak je onderweg je verbinding en je levensvreugde kwijt. Je raakt uit balans en ervaart stress of onrust.

Dan is het tijd om een stap te zetten en op zoek te gaan naar wat er voor jou werkelijk toe doet, naar jouw authentieke zelf, naar hoe jij bent bedoeld. Je mag ontdekken welke schoonheid nog verborgen ligt en in het licht mag komen.

Door stil te staan bij jezelf en jouw levensverhaal, mag je ontdekken waar jouw ware vreugde ligt. Vanuit het vertrouwen dat jij goed genoeg bent, mag je de weg terugvinden van onrust naar vreugde.

Vreugdevol

leven is

je verbonden weten

met God, jezelf en

anderen.

OVER PRAKTIJK CHARA

Uit ervaring weet ik hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. Ik weet ook hoe fijn het is als er af en toe iemand is die met je meekijkt, die je kan spiegelen en bevragen. En je weer nieuw perspectief kan laten zien.

In een persoonlijk coachtraject loop ik samen met je op. Ik luister met aandacht naar jouw verhaal en stel vragen om samen te ontdekken wat jij nodig hebt. Soms kan ik daarbij de vinger op de zere plek leggen, maar altijd met een vleugje humor.

Vanuit mijn professionele kennis, coachexpertise en levenservaring wil ik je bemoedigend begeleiden, bij de zoektocht naar jezelf, je bestemming en het hervinden van je levensvreugde. Ik geloof dat investeren in jezelf meer dan de moeite waard is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Wanneer jij gaat groeien en bloeien, kun je vrucht dragen en tot zegen zijn.

Ook wil ik graag met je bidden, als je dit fijn vindt. Voel je echter niet verplicht. Ook als je twijfels of vragen hebt over het christelijk geloof ben je van harte welkom.

Ik ben gespecialiseerd in thema’s als zelfbeeld, angst en pleasen, stress en burn-out, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid en gezond leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je kunt bij mij terecht wanneer je de verbinding of balans bent kwijtgeraakt, met jezelf, met anderen en/of met God, als je je onrustig voelt vanbinnen, je de weg even niet meer weet, als je verlangt om weer van het leven te genieten en je passie en doel terug te vinden.

Hulpvragen gaan vaak over stress/overspannenheid, hoogsensitiviteit, identiteit/zelfbeeld, verwerking, zingevings- en/of geloofsvragen. Ook ben je van harte welkom als je wilt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Over een persoonlijk coachtraject

Na je aanmelding volgt een gratis telefonisch of online kennismakingsgesprek. In dit bespreken we uitgebreid jouw hulpvraag. Waar loop je tegenaan, wat is je verlangen en wat heb je daarvoor nodig? Ik vertel je vervolgens of ik je kan helpen en hoe het traject eruit kan zien.

Goed om te weten: ik werk graag met gemotiveerde vrouwen die bereid zijn om een laagje dieper te gaan. Coaching is laagdrempelig, maar niet vrijblijvend. Ik vraag van jou de bereidheid om tijd, geld en energie erin te investeren.

Wanneer je besluit verder te gaan, spreken we een intakegesprek af. Dit telt als eerste coachgesprek. In het intakegesprek zal ik veel vragen stellen om snel inzicht te krijgen, waar we aan kunnen werken. Daarnaast is dit gesprek voor jou om je bewust te worden waar je nu staat en wat je met de coaching wilt bereiken.

Werkwijze en TotalBalance-methode

Ik werk met de effectieve en diepgaande TotalBalance-methode en het bijbehorende werkboek. Dit is een vorm van creatieve therapie en coaching op basis van pastoraat. Psychologische kennis en Bijbelse principes werken hierin samen. Deze methode heeft al heel veel mensen geholpen en is voor iedereen geschikt. Klik hier voor meer informatie over TotalBalance.

Facturering & vergoeding

Ik hanteer inkomensafhankelijke tarieven. Afhankelijk van het gekozen pakket vindt facturering plaats in een of enkele termijnen. Losse gesprekken worden maandelijks gefactureerd.

Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen.

Gesprekken bij Praktijk CHARA worden niet vergoed door de verzekering. Mogelijk kan je werkgever (een deel van) de gesprekken vergoeden of vraag eens of er budget is binnen je kerkelijke gemeente.

Praktijk CHARA is vrijgesteld van BTW volgens de kleine ondernemersregeling.

COACHTRAJECT VAN ONRUST NAAR VREUGDE

Voor vrouwen die zoeken naar innerlijke rust, een sterkere identiteit en een vreugdevol leven.

Er zijn verschillende opties voor dit traject mogelijk:

INTENSIEVE, DIEPGAANDE COACHING

9 maanden

  • Intakegesprek van 1 – 1,5 uur
  • 15 gesprekken in ca. 9 maanden
  • Inclusief werkboek
  • Gratis terugkomgesprek na 3 maanden

Klik hier voor de tarieven en aanvullende informatie.

KORT COACHTRAJECT

4 maanden

  • Intakegesprek van 1 – 1,5 uur
  • 10 gesprekken in ca. 4 maanden
  • Inclusief werkboek
  • Gratis terugkomgesprek na 3 maanden

Klik hier voor de tarieven en aanvullende informatie.

LOSSE SESSIES

Sessies van 1 uur

Het is mogelijk losse gesprekken af te spreken. Dit kan fijn zijn als je een hele concrete coachvraag hebt of slechts enkele gesprekken wilt afspreken.

Het werkboek is verkrijgbaar tegen vergoeding vanaf 5 gesprekken.

Klik hier voor de tarieven.

REVIEWS

REVIEW

"Het fijne aan Reinske is, dat ze luistert en meedenkt. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de sessie en kon me daardoor beter opstellen. Ik had nooit bewust nagedacht over het nemen van coaching, maar nu raad ik het aan iedereen aan."

C, 25 jaar

REVIEW 2

"Hartelijk dank voor alle keren dat ik me op het meest kwetsbare mocht tonen aan je. Voor de inzichten die je me gaf en dat je me steeds weer wees op de rol die God in mijn leven mag spelen. Veel zegen gewenst bij het waardevolle werk wat je doet!"

C, 41 jaar

REVIEW 3

"Door het TotalBalance traject door te lopen, heb ik opnieuw kennis met mezelf gemaakt. Ik kan nu veel beter onderscheiden welke dingen in het leven bij mij passen en welke niet. Ik heb vrede kunnen sluiten met het verleden terwijl ik leerde om in het heden op een gezonde manier bij te sturen, zodat ik meer ontspannen aan mijn toekomst kan werken. Het was zeker de moeite waard!"

R, 33 jaar

REVIEW 4

"Ik ervoer onze gesprekken als heel prettig. Je luisterde echt naar me en ach je wist me zo te bemoedigen. Met de vragen die je stelde liet je mij nadenken. Ik kon met alles bij je terecht. Je bent betrouwbaar."

L, 51 jaar

previous arrow
next arrow

NEEM CONTACT OP

Jouw eerste stap van onrust naar vreugde

Verlang jij ernaar je levensvreugde terug te vinden? Wil jij voorbij de onrust ontdekken wat jij nodig hebt om jouw leven te kunnen leven? Wil jij jezelf diepgaand leren kennen, zodat je geen energie meer lekt, maar vol zelfvertrouwen en energiek de toekomst tegemoet kunt gaan?

Neem dan nu de eerste stap en meld je aan voor een gratis kennismaking.

Scroll naar boven