Spreken

SPREKEN EN WORKSHOPS

Je bent op zoek naar een invulling van een vrouwenavond of -bijeenkomst in je gemeente of op een evenement. Ik kom graag spreken of een workshop geven. Ik hou ervan vrouwen te inspireren over alledaagse thema’s in relatie tot de Bijbel, met als raakvlak vreugdevol leven met God.

Als theoloog en TotalBalance seniorcoach combineer ik Bijbelse en psychologische principes. Mijn missie is persoonlijke ontwikkeling en groei in de relatie met God, zodat je als vrouw sterk kunt staan in jouw identiteit en van daaruit kunt liefhebben; God boven alles en je naaste als jezelf.

"Vreugde is

het leven van God."

ANN VOSKAMP

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ik hou ervan een interactief element toe te voegen. Dat kan door bijvoorbeeld ruimte voor onderlinge gesprekken in kleine groepjes en/of een creatieve verwerking.

Een interactieve workshop is mogelijk in groepen van ongeveer 5 tot 12 personen. Bij grotere groepen zal de bijeenkomst meer de vorm hebben van een lezing en eventuele verwerking in kleinere groepjes.

Een bijeenkomst kan zowel overdag als op een avond in onderling overleg worden afgesproken en duurt doorgaans 1,5 tot 2 uur. Ik probeer de kosten laag te houden, ca. 10 – 15 euro per persoon. Tarief excl. reiskosten (binnen Putten gratis).

Een eigen thema inbrengen kan ook. Invulling van de avond, vorm, duur en de precieze kosten worden in overleg afgestemd.

NEEM CONTACT OP

Vreugdevolle inspiratie voor jullie bijeenkomst?

Zoek je naar inspiratie voor de invulling van je thema-avond, bijvoorbeeld over innerlijke rust, een sterkere identiteit of een vreugdevol leven? Neem contact op voor meer informatie.

Ik zie ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan jullie mooie bijeenkomst voor vrouwen.

Scroll naar boven